Boekpresentatie de Greenwood moordenaar

Bijgewerkt: 27 nov 2018


Een zonovergoten dag, een locatie aan de Noorderplas, terras aan het water en een sfeervolle zaal: we praten over zaterdag 7 juli, de dag dat 'de Greenwood moordenaar', het derde deel in de Bennet & Rowley trilogy, wordt gelanceerd. Terwijl de zaal langzaam volloopt, bereiken ook de zenuwen een hoogtepunt. Schrijven doe ik graag, maar presenteren is nou eenmaal niet mijn sterkste punt, dat geef ik eerlijk toe.

Na een kop koffie, thee, of iets koelers en een beetje zoetigheid, was het tijd om te beginnen. Patricia Bruens interviewde mij en vroeg daarbij van alles... Hoe een verhaal tot stand komt, waarom een serie, wat mijn toekomstplannen en ambities zijn en welke verhalen er in het verschiet liggen. Na de eerste zenuwslopende minuten zakten de zenuwen weg en kon ik eindelijk ontspannen en genieten van het moment: mijn derde boek gaat naar de lezers toe! Na het interview bedankte ik mijn proeflezers voor hun kritische blik en feedback, en Patricia voor al haar hulp, en kreeg ik zelf ook bloemen, waarna er tijd was voor kletsen en signeren. Een kleine impressie van de presentatie:

En ik ben zo vreselijk verwend! Dank je wel Patricia Bruens, Silvia van Elzelingen, Dini van Heumen-Hoekman, Danielle Sluijter-Smeekes en Roelant DeBy (werkelijk een prachtig boeket!). Op naar de volgende lancering (ik moet dus even opschieten met mijn nieuwe verhaal).

#boekpresentatie #Noorderplas #Almere #thriller #trilogy #degreenwoodmoordenaar


37 keer bekeken
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018 DianavanHal.com

     Verba Montem@gmail.com